top of page
P1442 DEFRABO Kerkstraat Merelbeke_FASE02_Cam004_HR_20210810 zonder siergrassen (1).jpg

Centraal gelegen appartementen in een oase van rust en groen

Dit prestigieuze project bestaat uit 3 gebouwen met een variëteit aan 1, 2, 3 en 4-slaapkamerappartementen. 

 

Elke entiteit beschikt over een aangename oppervlakte die varieert tussen 70m² en 150m², met privé-tuin en/ of terras. Een comfortabele levensstijl kan dus genoten worden. Een grote troef is dat elk appartement een Zuidgerichte zijde heeft met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. De nieuw aangelegde esplanade langsheen de woongelegenheden vormt een perfecte verbinding tussen de Kerkstraat en de Sportstraat.

Alle appartementen zijn afgewerkt met hoogstaande materialen volgens het vooropgestelde lastenboek, maar kan ook worden afgestemd volgens de wensen van de klant.

 

Liften en trap zijn aanwezig tot op elk niveau. Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse autostaanplaats of garagebox (€ 30.000 - € 37.500). Kelderberging (€2.500 - € 3.500) dient aangekocht te worden. Tevens zijn er fietsliften aanwezig om de fietsen veilig naar de gemeenschappelijke stalling te brengen.

De handelsruimte wordt casco opgeleverd.

Ook werd er gedacht aan het ecologische, waarbij gewerkt wordt met toekomstgerichte energievoorziening met grondboringen, gekoppeld aan een warmtepomp en zonnepanelen, die zorgen voor een uiterst efficiënte en voordelige energieopwekking.

bottom of page